Agenda

Search the below table to see all confirmed training topics and briefings at @Hack.

.

TRACK
TOPIC / SECTOR
TIME
LEVEL

You’re currently filtering by:

14:00

Track

Briefings

Topic / Sector

50 mins

14:45

Track

Executive Summit

Topic / Sector

10 mins

15:00

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins
BRYAN SEELY, The Security Guru

US Marine

Ethical Hacker

15:30

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins

The Man Who Accidentally Hacked and Robbed the Wrong Bank

VP of InfoSec, SphereNY

Track

Briefings

Topic / Sector

5 mins Briefings Stage

15:35

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 1

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

16:00

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 1

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

Briefings

Topic / Sector

25 mins Briefings Room 3

Track

Executive Summit

Topic / Sector

15 mins

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

16:20

Track

Executive Summit

Topic / Sector

10 mins

16:25

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 2

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 1

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 3

16:30

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins
Jaya Baloo

Vice Chair of the Quantum Flagship Billion Dollar Project

Avast

17:05

Track

Executive Summit

Topic / Sector

35 mins

17:15

Track

Briefings

Topic / Sector

10 mins

17:30

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 3

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 1

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 2

17:45

Track

Executive Summit

Topic / Sector

15 mins

Global Associate Partner & Lead Hardware Hacker

IBM X-Force Red

18:00

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

18:05

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins

The Man securing Over 90 Billion Dollars of Cryptocurrency

CISO, Coinbase

18:20

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 1

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 3

18:35

Track

Executive Summit

Topic / Sector

35 mins

18:45

Track

Briefings

Topic / Sector

10 mins

19:00

Track

Briefings

Topic / Sector

45 mins Briefings Room 1

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 3

Track

Topic / Sector

15 mins

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

19:15

Track

Executive Summit

Topic / Sector

10 mins

Track

Topic / Sector

19:25

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 3

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefing Room 2

19:30

Track

Executive Summit

Topic / Sector

15 mins

19:50

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 3

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 1

20:00

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

Track

@Hack arsenal

Topic / Sector

115 mins

20:15

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 2

Track

Briefings

Topic / Sector

25 mins Briefings Room 3

Track

Briefings

Topic / Sector

20 mins Briefings Room 1

20:20

Track

Executive Summit

Topic / Sector

25 mins

21:00

Track

Briefings

Topic / Sector

55 mins Briefings Room 3

Track

Briefings

Topic / Sector

55 mins Briefings Room 1
Jaya Baloo

Vice Chair of the Quantum Flagship Billion Dollar Project

Avast

Track

Briefings

Topic / Sector

55 mins Briefings Room 2